tiistai 30. syyskuuta 2014

Kudus

Viime lauantaina hääseremonian jälkeen pyysin Pak Kokoa näyttämään mulle kylää ja lähdettiinkin sitten autolla kohti Kudus vuorta. Maisemat oli tosi hienoja, mutta niistä ei ihan hirveen hyviä kuvia saanut, vaikka ystävällisesti Pak Koko pysähtykin aina välillä, että sain napsastua kuvan.


Jossain vaiheessa pysähdyttiin syömään (siinä vaiheessa kello oli kolme ja olin jo syömässä päivän kolmatta lämmintä ateriaa...) ja oli kyllä tosi hyvää kalaa. En vaan ihan hallitse käsin syömistä ja varsinki riisin syöminen käsin on tosi haasteellista. Siis aluks se riisi on kokkareista ja sellasta, että voiski kuvitela sen päätyvän suuhun, mut ku lisää annokseen kalaa tai jotai soossia, ni siinähän sit poimit riisinjyviä yksi kerrallaan. 


Tämän jälkeen Pak Koko kysyi pelottaisko mua lähteä vielä korkeemmalle vuoren huippua kohden moottoripyörällä. Noooh vastasin ettei pelota ja olin kyllä väärässä. Siinä vaiheessa ku ajettiin älyttämän jyrkkää mäkeä älyttömän lujaa, ni vähän meni pupu pöksyyn. Maisemat matkalla oli ihan älyttömiä, mut eihän siinä mopon tarakalla voinu mitää kuivia ottaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti