perjantai 19. syyskuuta 2014

Pulikoimassa JWS:llä

Viime sunnuntaina oltiin uimassa JWS vesipuistossa Elsan ja Bu Ekan perheen kanssa. Vaatteet päällä uiminen oli aluks huvittavaa, mut aika pian ku oli yrittäny oikeesti uida, ni alko kyllä ärsyttämään (ihan ku ois tervassa uinu...) Myös miehet ui päällä ainaki toppi ja shortsit ja ne jotka käyttää huivia, käyttää sitä myös uidessa. Todella epäkätevää.


Matkaan lähdettiin seitsemänpaikkaisella autolla 12 ihmisen kanssa. Lisäksi Bu Eka ja hänen miehensä tulivat skootterilla perässä. Perillä oltiin noin tunnin matkustamisen jälkeen ja saman tien kirmattiin altaaseen.



Liukumäkiin vievät portaat oli rikki (tai no, niistä puuttui noin puolet) joten ylös päästiin kiipeämällä vastavirtaan yhtä liukumäistä. Kyllä äiti, tämä oli täysin turvallista. En aluks uskaltanu mennä niistä jyrkimmistä mäistä, joten valkkasin sen loivimman ja noh, mun housut ei ollu mitkään superliukkaat ja siinä oli sitte käsilihakset koetuksellä ku koitin nytkyttää eteenpäin. Lopulta luovutin ja vaan kävelin alas.



Kuvassa Elsa ja Bu Ekan sisaruksia. Kun ensimmäistä kertaa tapasin Bu Ekan perhettä, hän vaa tyynesti totesi "my brother can't hear so he can't talk. He's deaf." Joten veljen nimeä en oo saanu selville, (täällä ei oo tapana esitellä muita ihmisiä, vaan kaikki esittelee itse itsensä) Mbak Inggride opiskelee seitsemättä luokkaa koulussa, jossa Elsa työskentelee ja oli ihan innoissaan kun Elsakin tuli mukaan uimaan "Miss Elsha comes!!"



Kuvassa Bu Ekan vanhemmat, siskoja, sisarusten lapsia ja tytär. Jotenki loistan tossa keskustella tosi valkoisena :D Bu Ekan tytär Mbak Ifa on varsin suloinen vaikkakin tosi ujo. Kuvassa hän istuu isoisänsä sylissä. Oli kyllä tosi mukava reissu, vaikka seuraavana päivänä olinki sitten kipeenä. Paranin yhden panadolin voimalla, mutta mun hostäiti kuljetti mut silti lääkäriin, joka määräs mulle 500mg parasetamolia 3krt/pvä, 0,5mg dexomethasonea 3krt/pvä ja pullon jotain, mitä oli tarkoitus ottaa myös kolme kertaa päivässä. Tunsin oloni kuitenki varsin hyväksi, joten nätin nämä ottamatta. Tällä hetkellä mulla ei oo muuta, kuin yskä ja sen takia mietin pitäiskö nyt korkata se pullo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti