perjantai 24. lokakuuta 2014

Viisumia uusimassa

Viime viikon keskiviikkona lhdettiin Elsan, Pak Faizin ja Pak Sa´dunin kanssa Patiin Immigration officeen, koska meijän viisumin pidennystä varten tarvittiin kuva, sormenjäjet ja allekirjoitus. Asian toimituksessa menikin vähän kauemmin, koska herra virkailija oli niin innostunut faktasta, että asuu Elsan kanssa samassa kylässä. Kun lopulta oli hikisistä sormistamme saatu otettua jäljet, lähdettiin kiertämään Pak Sa'dunin rakennuskohteita. Hän siis on kieliluokkien rehtori sekä arkkitehti ja ilmeisesti tälläkin hetkellä hällä on monta moskeija-projektia kesken.



Ensimmäinen moskeija oli ihan valtava. Ei ees mahtunu kuvaan. Seuraava oli vähän pienempi, mut siihenki ihan mukavasti oli saatu betonia käytettyä. Tässä vaiheessa matkaa alko painaa iltapäiväväsymys ja takapenkiltä sitte kuuluiki aikamoinen kikatus ja kameran räiske.




Tosiaan saatiin juuri sähköpostissa kopiot meidän uusista viisumeista ja niitä oli saatu pidennettyä kokonaiset 15 päivää. Eli parin viikon päästä täytyy uusia ne uudestaan, mutta en tiiä vaatiiko se mitään toimenpiteitä meiltä vai hoitaako Dejavato kaiken. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti