maanantai 3. marraskuuta 2014

Koulupäivä

Aamulla olin taas seuraamassa lippuseremoniaa ja sen jälkeen pidin yhdessä Mr Faizin kanssa vitosluokan tunnin. Vitosluokka on ihan hauska, koska siellä ne osaa jo jonkin verran enkkua, mutta ei oo niin kapinallisia kuin kutosluokkalaiset.


Ennen lippuseremoniaa joka-aamuinen shalat dhuha.


Yöllä oli satanut, oten koulun sisäpihalla oli valtavan kokoinen lammikko ja sen takia rukoilu tapahtui vähän eri muodostelmassa kuin ylensä. Rukouksen aikana otettiin kaikista opettajista kuva kalenteria varten ja tietysti mut sijoitettiin siihen kaikkien keskelle.


Lippuseremonian tähtinä olivat tällä viikolla 4. ja 5. luokkalaiset.


Koulun sääntöjen luku.



Tältä näytti meno viitosluokassa tänään. Korjattiin viime viikon kotiläksyt ja tehtiin huonekaluihin liittyviä tehtäviä. Näillä oppilailla ois kyllä potentiaalia oppia, mutta oppimateriaali on täysin ala-arvoista. Tän päiväsissä tehtävissäkin oli yks kysymys: "Which one of these products light? A. wall B. chair C. picture D. table" No mitäs kettua?? Mun mielestä ei mikään noista, joten käskin kaikkien kirjoittaa E. lamp.



Tältä meno näytti ensimmäisen luokan tunnilla. Opettaja karkasi jonnekkin siinä vaiheessa kun mä saavuin paikalle, enkä ehtinyt kysymään muuta, kuin mihin aikaan tunti loppuisi. Siinä sitten oppilaiden kanssa mietittiin missä kohtaa kirjaa mennään.



Kuten kuvassa näkyy, jotain yritystä opettamisenkin suhteen oli ja myös kotiläksyä saivat nämä. Tein sen virheen, että paljastin jo ennen tuntia, että mulla on kamera ja siinä se tunti kuluikin väitellessä onko jo aika ottaa ryhmäkuva...

1 kommentti: