lauantai 15. marraskuuta 2014

Koraaninlukukilpailu

Tiistaina lähdin muutaman opettajan ja noin 30 oppilaan kanssa Patiin koraaninlukukilpailuun. Kuuden tunnin reissu oli paikoitellen hieman tylsän oloinen, vaikka opettajat ja oppilaat vuorotellen viihdyttivät mua. Erityisen hauskaa oli, kun nuorin miesopettaja meidän koulusta kysyi: "Do you want to go jogging?" siinä sitten indonesiaksi selittäessä selvisi, että kysymys on haluanko lähteä kävelemään sitä aluetta ympäri (mau jalan-jalan? eli haluatko kävelylle/retkelle?). Siinä vaiheessa kuitenkin kun asia oli mulle selvinnyt oli ympärillä olevat muut opettajat kiusanneet Agus-raukkaa niin paljon, ettei se uskaltautkaan lähteä mun kanssa mihinkään.


Kilpailussa siis jokainen meni vuorollaan lavalle, hänelle arvottiin suura, joka piti muistaa ulkoa. Monella meni tosi hyvin, sanat ja sävel oikein, mutta joitan selkeästi jännitti tosi paljon ja sen takia ei suoritus mennyt ihan nappiin. Onneksi tunnelma ei kuitenkaan ollut vakava ja erityisesti opettajia alkoi kovasti hohotuttaa oppilaiden tehdessä virheitä ja niinpä lapsiakin alkoi naurattaa.




Kilpikonnia ja rapuja, joiden kotiloihin oli maalattu angry birdsejä.

Kilpailun jälkeen noin kahdeksan aikaan lähdettiin Simpang Limalle, joska on siis Patin keskusaukio. Siellä kaikki 30 oppilasta päästettiin vapaaksi ostamaan ties mitä. Mä lyöttäydyin kolmosluokkalaisten tyttöjen joukkoon (tai ne vähän niin ku kaappas mut) ja niitten kanssa kierrettiin koko aukio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti