torstai 22. tammikuuta 2015

Ala-asteen liikuntapäivä


Talviloman (tai ei täällä mitään talvea ole, mutta en vaan tiiä miksikä tota lomaa täällä kutsutaan, kun jouluakaan ei vietetä) jälkeen koulu aloitettiin leppoisasti. 5.1. luettiin koraania ja seuraavana päivänä kilpailtiin monessa liikuntalajissa. 


Kutosluokan pojat pussihyppykilpailussa.


Mas Bon Bon ja minä. Tiiän, ettei ton pojan nimi oikeesti oo Bon Bon, vaikka sen kaverit sitä sillä nimellä kutsuukin. Mutta en oo vielä päässyt selvyyteen, että onko oikea nimi Andre vai Novan...

Päivän kiinnostavin kilpailu oli bambukeppiin kiipeäminen. Koulun takapihalle oli pystytetty todella korkea bampu, joka oli öljytty ja sen päähän oli kiinnitetty lajitelma vaatteita ja kaikenlaisia herkkuja kuten keksejä ja limpparia. Siihen sitten 5-6-luokkien pojat joukkueissa koittivat kiivetä. Öljyä jynssättiin pois heinän ja riepujen avulla ja ylös asti pääsemiseen meni noin kaksi tuntia.






3-luokkalaisia.


Lopulta eräs 5-luokan pojista pääsy huipulle ja alkoi irroittaa palkintoja. Kaikki pojat olivat tosi uupuneita pitkän kilpailun jälkeen paahtavassa auringossa.



Alhaalla muut oppilaat odottivat palkintojen pudotusta.

Kuten kuvissa näkyy, maassa ei ollut kuin onneton kerros heinää, joka ei varmastikkaan paljon pudotusta pehmennä, jos ote sattuu lipeämään. Onneksi pojat kilpailivat niin ammattiaisen elkein, ettei ketään edes menannut pudota, mutta välillä hirvitti silti. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti